Off the Grid
Pakkende beelden in combinatie met een paar goedgekozen woorden. Het is die combinatie die het brein bij de lurven grijpt.
Inhoud
Jij levert de brongegevens aan, wij structureren de inhoud en geven het verhaal vorm volgens een beproefde structuur. We duwen en trekken, wikken en wegen, en kneden los zand tot een geheel.
Invalshoek
Het spreekt voor zich dat we altijd werken vanuit een originele invalshoek. We heten niet voor niets Off the Grid. We kiezen voor een manier van kijken die je publiek wakker schudt en complexe zaken helder maakt. Iets wat ze onthouden.

Indampen
Vervolgens dampen we het verhaal in tot de essentie. Alles wat niet relevant is, gaat eruit. Vakjargon? Schrappen we. Grafieken? Weg, tenzij ze écht het verhaal ondersteunen. Maar dan passen we ze aan, zodat in één oogopslag duidelijk is wat ermee bedoeld wordt.
Inkleuren
Ten slotte ontwerpen we de iconen en kiezen we het beeldmateriaal. Geen uitgekauwde stockfoto’s, maar frisse beelden die de aandacht trekken. Alleen als alles op de juiste manier in elkaar grijpt, ontstaat er een impactvolle presentatie die de spreker niet overheerst maar ondersteunt. Een verhaal dat binnenkomt en beklijft.
Keuzestress
Vind je dit allemaal te gek, maar zoek je gewoon een partij die een gelikte presentatie voor je opmaakt? Geen probleem, ook dat kunnen we voor je fixen.
Back to Top